USLUGE

Nudimo Vam samo najbolje

pregled ostalih usluga

Pružamo Vam više. Bolje.

Osim već spomenutih usluga, izrade internet stranica i internet trgovina te zakupa hosting prostora na vrhunskim diskovima, u mogućnosti smo ponuditi još nekoliko stvari. Neke od njih za koje nas klijenti najčešće zovu i trebaju ćemo spomenuti dok stvarno radimo gotovo sve. Zato ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno nam se dodatno obratite.

01

SSL Certifikati

Za uspješno online poslovanje osim kvalitetnog web servera i sadržaja potrebno je osigurati sigurnu i provjerenu komunikaciju s posjetiteljima vaših web stranica, te jednostavnu mogućnost provjere vašeg identiteta.

To ćete postići instalacijom sigurnog SSL servera. A za to vam je potreban SSL certifikat priznatog izdavatelja certifikata (CA – Certified Authority) kome se vjeruje, kojim se jamči da tvrtka postoji i da web server radi u skladu sa SSL protokolom.

Ukoliko na svojim stranicama prikupljate bilo kakve podatke savjetujemo da ih zaštitite odgovarajućim certifikatom. Danas na tržištu postoje kvalitetni certifikati, po vrlo pristupačnim cijenama, tako da cijena više ne može biti isprika da svoje posjetitelje i klijente ne zaštitite.

Izdvajamo neke  od popularnih certifikata

 • Geotrust Rapid SSL 150,00 KN/god
 • Comodo PositiveSSL 150,00 KN/god
 • Thawte SSL 123 400,00 KN/god

  U ponudi imamo preko 20 različitih SSL certifikata za različite namjene. Pošaljite nam upit za preporuku certifikata i točne cijene.

02

ESET NOD32 AnitVirus

Uvjereni da je to vrhunski antivirusni software vrlo povoljne cijene, koji radi neprimjetno na računalu štiteći ga od sve brojnijih virusa i drugih potencijalnih napada.ESET NOD32 proizvodi jednostavni su za instalaciju, za obnovu licence i za nadogradnje, a nude i brojne mogućnosti finog podešavanja rada.

Skeniranje tijekom preuzimanja datoteka
Smanjuje vrijeme skeniranja skeniranjem određenih vrsta datoteka – kao što su arhive – tijekom procesa njihovog preuzimanja
Karakterizira ga minimalna potrošnja resursa računala. Nećete primjetiti usporavanje kad se igrate, radite, surfate internetom.

Zaštita od zlonamjernih skripti

Otkriva napade zlonamjernih skripti koje pokušavaju iskoristiti Windows PowerShell. Detektira i maliciozne JavaSkripte koje napadaju preko web preglednika

 • 1 računalo 350,00 KN/god
 • 2 računala 550,00 KN/god
 • 3 računala 650,00 KN/god
 • 4 računala 850,00 KN/god

03

ODRŽAVANJE iNTERNET STRANICA I INTERNET TRGOVINA

Održavanje internet stranica i internet trgovina. Nije bitno dali smo mi radili ili netko drugi. Ovaj tip održavanja dogovara se jednokratno ili ugovorom o održavanju (na duži rok) prilikom kojeg se definira cijena i uvjeti a odnosi se na izmjene i dopune postojećeg sadržaja te na dodavanje novih i održavanje već postojećih komponenti.

 • Održavanje internet stranice 250,00 KN/mj

  Točne cijene nakon procjene

 • Održavanje internet trgovine 400,00 KN/mj

  Točne cijene nakon procjene

Sve navedene cijene su konačne sa svim uključenim davanjima. Cijene na stranici su iskazane bez PDV-a. Oslobođeno plaćanja PDV-a po članku 90. st. 2 Zakona o PDV-u.

Zašto odabrati nas?

Jednostavno, nemamo granice.

01

Tehnologija

Koristimo samo najnoviji HTML5, CSS3 ili želite neke od popularnih CMS-ova. Izbor je VAŠ! Garantiramo izradu nove internet stranice u 7 radnih dana.

02

Motiviranost

Koristeći suvremenu tehnologiju i moderan način rada stvaramo svakim danom sve veće i značajnije projekte te se trudimo impresionirati čak i sami sebe.

03

Kreativnost

Od želje i potrebe klijenta stvaramo kvalitetne i kreativne sadržaje sa fokusom na moderan i održiv dizajn.