Izjava o privatnosti

Ovom Izjavom se obvezujemo da ćemo zaštititi privatnost korisnika naše web stranice i sigurnost osobnih podataka koje nam dostavljate putem web stranice.

Ova obavijest opisuje vrstu podataka koje možemo od vas prikupiti kada posjetite našu web stranicu i objašnjava kako upotrebljavamo te podatke te korake koje poduzimamo da bismo ih zaštitili. Obavijest također opisuje izbore koje imate u vezi s prikupljanjem i korištenjem vaših podataka prilikom posjete našoj web stranici.

Koje informacije prikupljamo o vama i kako ih koristimo?

Općenito, našu web stranicu možete posjetiti bez otkrivanja osobnih podataka o sebi. Dobrovoljnim ustupanjem podataka koje nam dostavite putem kontakt obrasca na našoj web stranici (ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa) ili prijave za newsletter (e-mail adresa,
ime i prezime) smatra se da ste dali privolu na obradu svojih osobnih podataka u skladu s ovim pravilima o privatnosti. Svi osobni podaci koriste se isključivo u svrhe radi koje su prikupljeni i za koje je dana privola. Prikupljene podatke nećemo ni na koji način učiniti dostupnima neovlaštenim trećim osobama, osim u zakonom propisanu svrhu. Svi podaci se brišu nakon prestanka svrhe za koju su prikupljeni, odnosno prestankom ugovornog odnosa, a najkasnije po isteku svih zakonskih obveza povezanih s čuvanjem osobnih podataka.

Ovdje navodimo dodatne okolnosti u kojima ćemo vaše informacije podijeliti sa ovlaštenim trećim stranama i dodatne svrhe za koje koristimo vaše podatke.

Prilikom vaše uporabe internetske stranice ili biltena (newslettera), možemo upotrebljavati tehnologiju kao što je ona koju pruža Google Analytics putem koje Google Inc. prikuplja informacije. Google koristi ove informacije, uključujući IP adrese i podatke iz kolačića, u više
svrha, kao što je poboljšanje usluge Google Analytics. Informacije se dijele s Googleom na anonimnoj osnovi.

Informacije koje se automatski prikupljaju na našoj web stranici

Automatski prikupljamo informacije u log datotekama poslužitelja, kao što je vaša IP adresa, vrsta preglednika, stranice za preusmjeravanje / izlazak i operativni sustav. Koristimo ove informacije kako bismo upravljali našom web stranicom i našim tehničkim rješenjima, razumjeli kako se posjetitelji kreću kroz našu web stranicu i usluge te da poboljšamo vaše iskustvo dok koristite našu web stranicu i usluge.

Pristup i ažuriranje vaših osobnih podataka

Naš korisnik u svakom trenutku ima sljedeća prava:
• pravo na pristup podacima i uvid u podatke
• pravo na informiranost o obradi osobnih podataka
• pravo na prenosivost podataka
• pravo na povlačenje privole
• pravo na podnošenje prigovora
• pravo na ispravak i promjenu osobnih podataka u slučaju ako su podaci nepotpuni ili netočni
• pravo na brisanje u slučajevima kao što su prestanak svrhe obrade, povlačenje privole ili u slučaju podnošenja prigovora

Sigurnost vaših osobnih podataka

Predani smo poduzimanju odgovarajućih tehničkih i organizacijskih mjera za zaštitu vaših osobnih podataka od neovlaštenog ili nezakonitog postupanja s njima i od njihovog slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja.
Svi podaci koje nam pružite pohranjuju se na sigurnim serverima kojima upravlja i koji su u vlasništvu tvrtke Orbis d.o.o. iz Varaždina, Braće Radić 90, 42000 Varaždin. OIB: 44188851059, registriranog u Trgovačkom sudu Varaždin, MBS 070022293. Ovdje možete pročitati njihova detaljna pravila privatnosti.